Snel afvallen

Ben je het zat om zoveel te wegen? Wil je graag snel afvallen? Dan kan het goed zijn om een streng dieet schema te volgen. Let wel: doe dit niet langer dan een week, want dat is niet goed voor je.

Gelijk beginnen met afvallen? Klik hier voor een goede start!

Streng dieet schema

Het is vervelend om teveel te wegen. Niemand houdt van de zogenaamde ‘zwembandjes’. Misschien heb je al veel diëten gedaan en werkte niets voor de volledige 100 procent. Een dieet is maar tijdelijk en als je stopt zul je dubbel zo hard weer aankomen. Geef echter de moeite niet op! Het blijft namelijk zeker de moeite waard om te blijven proberen. Uiteindelijk kan bijna iedereen blijvend afvallen. Met dit strenge dieet schema van een week weet je bovendien vrij zeker dat je blijvend ongeveer vijf kilo zult afvallen.

Streng dieet schema niet langer dan een week

Volg dit dieet voor één week en absoluut niet langer. Doe je het langer, dan is dit erg slecht voor je lichaam. Het krijgt dan niet de benodigde voedingsstoffen om goed te functioneren. Je zult je dus moe voelen, hoofdpijn zal opkomen en je bent snel uitgeteld op een dag. Ga je pas na een paar weken weer op normaal niveau eten, dan zul je dubbel zo hard weer aankomen. Je hebt dan dus niets gehad aan dit eetpatroon. Doe je dit echter voor slechts een week, dan zul je ongeveer vijf kilo kunnen afvallen. Dit is een streng dieet schema dat werkt als je het goed doet.

Eetschema streng dieet

Per dag van de week wordt nu beschreven welke voedingsmiddelen je ieder dagdeel mag eten volgens dit strenge dieet schema voor één week. Sla om te beginnen genoeg eieren in. Je zult ieder dagdeel van deze week namelijk twee eieren eten (de nacht vanzelf uitgesloten, want dan slaap je). Je mag in principe deze twee eieren eten zoals je het zelf wil. Bak ze, kook ze of maak er roerei van. Gebruik overigens geen boter bij het bakken van je eieren. Vervolgens wordt beschreven wat je ieder dagdeel erbij krijgt aan voeding. Drink overigens wel genoeg water tijdens deze week.

Streng dieet schema per dag

Ieder ontbijt begin je hetzelfde: naast de twee eieren krijg je een kopje thee of koffie. Ook krijg je standaard iedere avond een kopje groene thee. Gooi deze week overigens geen suiker door je koffie of thee. Ook je middageten is iedere dag hetzelfde. Je krijgt een komkommer, een tomaat, een bouillon en thee of koffie. Op maandagavond maak je je een salade. Dinsdagavond eet je forel en weer een salade. Woensdagavond neem je rosbief (wel mager vlees), met een salade. Donderdagavond eet je makreel, in combinatie met een salade. Vrijdagavond neem je een uitgebreidere salade met een kopje magere yoghurt. Neem zaterdagavond een vissoort naar keuze met een salade en zondagavond een steak met een salade.

Streng dieet schema: tot slot

Vergeet dus niet dat je ieder dagdeel twee eieren moet eten en een kopje thee of koffie te drinken krijgt. In het geval van thee is het aan te raden om groene thee te drinken. Dit is de beste theevariant. Koop het liefst groene thee van een winkel als De Tuinen. Dit is erg gezond voor je! Eieren zijn daarnaast erg gezond voor je, omdat er belangrijke eiwitten en voedingsstoffen in zitten. Het is niet slecht om een week lang zo veel eieren te eten voor je cholesterol. Een week lang kan je lichaam dit prima handelen. Nog een reden om dit strenge dieet niet nog langer te doen dan een week. Als je het echter een week volhoudt en geen tussendoortjes neemt, dan val je succesvol vijf kilo af. De tomaten en komkommers zijn gezond voor je en zullen je vullen. Tot slot nog één noot: bespreek voor je dit dieet schema begint even met je huisarts of het voor jouw situatie verstandig is. Veel succes met dit strenge dieet schema!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...